PİNSPİRE & HEDİYE ÇEKİLİŞİ

KAZANAN ŞANSLI KİŞİ:
Yorum no 16; BESTE AYKUT. TEBRİKLER.

Herkese merhaba! :) 
Sizlere öncelikle Pinspire'ı tanıtmak istiyorum. Pinspire, özellikle görüntüler için tasarlanmış  yeni bir sosyal ağ. Pinspire'da sanal pinboards (duvarlar) oluşturabilirsiniz. 
Burada ilgilendiğiniz ve beğendiğiniz resimleri yükleyip arkadaşlarınızla ve diğer kullanıcılarla paylaşıp, diğer resimlerden ilham alabilirsiniz. Örnek olarak yeni güzellik ürünleri, saç ve makyaj eğilimlerini keşfedebilirsiniz.
Pinspire her ülke için ayrı düzenlenmiş ve bu yüzden www.pinspire.com.tr 'ye girdiğinizde sizinle aynı dili konuşan daha fazla insanla tanışabilmeniz de bu harika sitenin avantajlarından biri :)
Pinspire ile düşündük, ve 1 şanslı kişiye güzel bir hediye vermeyi düşündük. Kazanan, hediye olarak Zara'dan Siyah peplum etek ve Kolye'ye sahip olacak.
Hediye çekilişimize katılmak için yapmanız gerekenler çok basit. Aşağıdaki adımları izleyin:

  1. Facebook hesabınızdan PİNSPİRE TR sayfasını BURADAN beğenin. 
  2. Blogun sağ kösesinde bulunan ''BU SİTEYE KATILIN'' sekmesinden bizi izlemeye almak.
  3. Son olarak da Pinspire'da hesabınız yoksa, hemen bir hesap açın ve 'Neon Modası' isimli bir pin board oluşturun; ve en az 3 görsel pinleyerek board'unuzu oluşturun.
  4. Oluşturduğunuz board'un linkini, ad-soyad, mail adresiniz ile birlikte bu yazının altına yorum yapın.
Aşağıda örnek olarak benim kendi hesabımdan oluşturduğum 'Neon Modası' board'umu görebilirsiniz. BURAYA tıklayarak albümümü, BURAYA tıklayarak da profilime daha detaylı göz atabilirsiniz. 
Hediye Çekilişimiz, 12 temmuz'da sona erecektir.
Hepinize bol şanslar ;)